Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Cvičení ve francouzském jazyce 2 (KAJL / PFCC2)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KAJL / PFCC2 - Cvičení ve francouzském jazyce 2, Pedagogická fakulta, Univerzita Hradec Králové (UHK).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Náplň seminářů:Tematické cvičení - rozšiřování slovní zásoby1. Světová ekonomika2. Finanční trh3. Finanční operace4. Obchodní komora5. Pařížská burza6. Hotelnictví ve Francii7. Hotelnictví v ČR8. Cestovní ruch ve Francii9. Cestovní ruch v ČR10. Podnik, různé typy společností11. Profese12. Nabídky zaměstnání13. Francouzské podniky v České republice14. Test

Získané způsobilosti

Rozvinout schopnosti studenta v jednotlivých jazykových dovednostech - čtení, psaní, poslech s porozuměním, ústní projev s důrazem na problematiku cestovního ruchu, fonetickou a gramatickou správnost. Rozšiřovat francouzskou slovní zásobu, motivovat a připravovat na budoucí profesi. Dosáhnout kvalitní písemné a ústní kompetence ve všech oblastech, s nimiž se budoucí pracovník cestovního ruchu setká. Připravit studenty, aby byli schopni samostatně pracovat se slovníky a obohacovat svůj jazyk.

Požadavky

Podmínky udělení zápočtu a absolvování zkoušky:aktivní účast na minimálně 75 % seminářů.úspěšnost testu min. 75%, ústní projev na zadané téma.Na splnění má student dva zápočtové pokusy.

Garant

PhDr. Miloslava Dvořáková, Ph.D.