Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Fonetika francouzského jazyka 2 (KAJL / PFFK2)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KAJL / PFFK2 - Fonetika francouzského jazyka 2, Pedagogická fakulta, Univerzita Hradec Králové (UHK).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Sylabus přednášek:1. Nestálé e - němé2. Nestálé e - ?caduc?3. Nestálé e ? ?maintenu?4. Samohlásky nosové - E6. Samohláska nosová - A7. Samohláska nosová - O8. Samohlásky nosové - opozice9. Samohlásky nosové a vázání10. Polohláska j11. Polohláska ?12. Polohláska wNáplň seminářů:Výuka se provádí poslechem, prací s písněmi. Koordinace s přednáškami.

Získané způsobilosti

Zabezpečit dobrou znalost francouzského fonologického systému, pravidel výslovnosti a zvláštností s nimi spojených. Vést k fonetické autokorekci.

Požadavky

Podmínky udělení zkoušky:Aktivní účast na minimálně 75 % přednášek a samostatný přístup k probíranému zvukovému materiálu včetně aplikace teoretických znalostí na cvičeních.Požadavky ke zkoušce: četba vybraného připraveného textu, losování četby nepřipraveného textu a losování jedné otázky z probírané teorie.

Garant

Mgr. Zdeňka Bouší

Vyučující

Mgr. Zdeňka Bouší