Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Rozšiřující jazyková cvičení ve francouz (KAJL / PFJC3)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KAJL / PFJC3 - Rozšiřující jazyková cvičení ve francouz, Pedagogická fakulta, Univerzita Hradec Králové (UHK).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. Le temps du plaisir - minulé časy; vyprávění v minulosti; volný čas; udělit radu, doporučení2. Le temps du plaisir - časové výrazy; životní styl; příprava na DELF3. Parlez-moi d´amour - budoucí časy; ideální člověk; slíbit, přikázat4. Parlez-moi d´amour - rozkazovací způsob; milostné vzkazy; příprava na DELF5. Aux urnes citoyens - podmiňovací způsob/přítomný čas; dnešní občan6. Aux urnes citoyens - neurčitá zájmena; příprava na DELF7. A chacun sa foi - přítomný čas/subjobctif; víra a náboženství, víra a věda8. A chacun sa foi - subjonctif přítomný a minulý; pověry; příprava na DELF9. De l´ecole au travail - přechodník přítomný a minulý; filozofie10. De l´ecole au travail - časové věty; úskalí v zaměstnání; příprava na DELF11. Culture, cultures - shoda příčestí minulého; Sain-Germain-des-Pres; svoboda myšlení12. Culture, cultures - významné ženy; příprava na DELF13. Závěrečné opakování14. Závěrečný test

Získané způsobilosti

Upevnění znalostí syntaktických struktur a lexikálních spojení francouzského jazyka. Problematika jazyka mluveného i psaného.

Požadavky

Podmínky udělení zápočtu:Minimálně 75% účast. Úspěšnost testů min. 70%. Předložení zadaných písemných úkolů.Dva pokusy na zápočet.

Garant

PhDr. Miloslava Dvořáková, Ph.D.