Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Pedagogická praxe průběžná 2 (KČJL / PMPP2)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KČJL / PMPP2 - Pedagogická praxe průběžná 2, Pedagogická fakulta, Univerzita Hradec Králové (UHK).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Pozornost je věnována zejména odborné a didaktické kvalitě přípravy, přirozenosti a vyváženosti její realizace a úrovni mluveného projevu.Z průběhu každé hodiny pedagogické praxe studenti zpracovávají písemnou dokumentaci, která je podkladem pro udělení zápočtu.V rámci jednoho semestru je pro absolvování pedagogické praxe vyčleněno 12 týdnů. Pedagogická praxe průběžná je organizována na základě příslušného Rozhodnutí děkana.Student absolvuje zpravidla 2 hodiny náslechů, 4 hodiny výstupů a 4 hodiny rozborů.Náslechy a výstupy jsou realizovány ve škole, která je studentovi určena rozpisem.

Získané způsobilosti

Po sérii hospitací s následnými rozbory se studenti pokoušejí samostatně zpracovat přípravu na hodinu a realizovat vlastní samostatné výstupy. Cílem předmětu je umožnit posluchačům přímý kontakt s pedagogicckou realitou.

Požadavky

Absolvování předepsaného počtu náslechů a výstupů dle RD o praxíxh. Následně student předloží ke kontrole pedagogický deník a potvrzení o absolvování průběžné pedagogické praxe.

Garant

Mgr. Petra Bubeníčková