Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Skupinový projekt: Vytváření transkultur (KKNS / KSKUP)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KKNS / KSKUP - Skupinový projekt: Vytváření transkultur, Pedagogická fakulta, Univerzita Hradec Králové (UHK).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Prakticky orientovaný seminář seznamuje frekventanty se základy tzv. event managementu. Výstupem semináře je realizace skupinového projektu na téma úzce související s oborem transkulturní komunikace.1. Základy event managementu I možné formáty akce, role v organizačním týmu2. Transkulturní fórum I témata vhodná pro skupinový projekt3. Základy event managementu II harmonogram, rozpočet, propagace, práce v týmu4. Transkulturní fórum II výběr tématu, definice cílové skupiny a výstupů projektu5. Základy event managementu III koordinace práce v týmu, realizace projektu6. Transkulturní fórum III účast na jednotlivých skupinových projektech a jejich evaluace7. Transkulturní fórum IV mediální prezentace skupinového projektu

Literatura

Tomek, Gustav. Marketing od myšlenky k realizaci. Praha, 2011. Hayes, Nicky. Psychologie týmové práce : strategie efektivního vedení týmů. Praha, 2005. Clow, Kenneth E. Reklama, propagace a marketingová komunikace. Brno, 2008. Lattenberg, Vivien. Event, aneb, Úspěšná akce krok za krokem : příručka pro organizátory. Brno, 2010. Novotná, Eliška. PR management. Praha, 2006.

Požadavky

Studenti absolvují společný přípravný a informační seminář, následně samostatně pracují ve skupinách za dohledu pedagoga. Výsledkem je realizace a zhodnocení skupinových projektů ve formě např. veřejných besed, výstav, přednášek, apod. na aktuální témata související s oborem transkulturní komunikace.

Garant

Mgr. Zdenka Sokolíčková, Ph.D.