Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Jazyk a reálie - speciální seminář (KNJL / PNHAU)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KNJL / PNHAU - Jazyk a reálie - speciální seminář, Pedagogická fakulta, Univerzita Hradec Králové (UHK).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

A/1. Zdravotnictví, sport a tělesná kultura V.2. Zdravotnictví, sport a tělesná kultura VI.3. Kultura a umění I.4. Kultura a umění II.5. Kultura a umění III.6. Kultura a umění IV.7. Kultura a umění V.8. Kultura a umění VI.9. Svátky, památné dny, zvyky, obyčeje a tradice I.10. Svátky, památné dny, zvyky, obyčeje a tradice II.11. Svátky, památné dny, zvyky, obyčeje a tradice III.12. Svátky, památné dny, zvyky, obyčeje a tradice IV:13. Svátky, památné dny, zvyky, obyčeje a tradice V.14. Svátky, památné dny, zvyky, obyčeje a tradice VI.B/1) Základní informace o Rakousku2) Geografické podmínky Rakouska a klima I.3) Základní historické údaje4) Obyvatelstvo5) Rakouské státní symboly6) Politický systém Rakouska a jeho vývoj I.7) Politický systém Rakouska a jeho vývoj II.8) Hospodářství Rakouska9) Rakouské školství a média10) Hlavní město Vídeň11) Horní a Dolní Rakousko12) Salcburk, Štýrsko a Korutany13) Tyrolsko a Vorarlbersko, Burgenland14) UNESCO, Via Imperialis und Klösterreich

Získané způsobilosti

A/Cílem výuky je dosáhnout u studentů vyváženého rozvoje všech čtyř řečových dovedností a jazykových prostředků (zejména obohacení pasivní a aktivní slovní zásoby) na základě práce s uvedenými tématyB/Cílem semináře Reálie Rakouska je vedle upevnění a osvojení všech čtyř řečových dovedností a jazykových prostředků zprostředkování informací a seznámení studentů s poznatky kognitivních reálií Rakouska.

Požadavky

A/-75% aktivní účast-1 referát-1 testB/- 75% aktivní účast- referát (Power Point)+ seminární práce na dané téma- test (75%)Udělení zápočtu je podmíněno splněním všech jeho dílčích částí během 1 akademického roku.

Garant

Dr. Phil. Jürgen Beyer