Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Speciální poruchy učení ve výuce NJ (KNJL / PNIMU)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KNJL / PNIMU - Speciální poruchy učení ve výuce NJ, Pedagogická fakulta, Univerzita Hradec Králové (UHK).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. Legasthenie - vymezení pojmu2. Příčiny SPU3. Charakteristika základních pojmů pro SPU v němčině4. Legislativa pro žáky s SPU na ZŠ se zaměřením na cizí jazyky5. Individuální studijní plán pro výuku německého jazyka6. Způsoby a formy hodnocení žáků s SPU v německém jazyce7. Psychologické aspekty práce v hodinách něm. jazyka se žáky s SPUv integrovaných třídách8. Motivace, emocionální působení, emocionální inteligence9. Cvičení a hry pro žáky s SPU v něm. jazyce10. Cvičení a hry pro žáky s SPU se zaměřením na dyslexii11. Cvičení a hry pro žáky s SPU se zaměřením na dysgrafii12. Cvičení a hry pro žáky s SPU se zaměřením na dysorthografii13. Cvičení a hry pro žáky s SPU se zaměřením na dyspraxii14. Shrnutí - zkušenosti z praxe

Získané způsobilosti

CÍLE PŘEDMĚTU:Metodiky výuky a techniky umožňující žákům s SPU postupné osvojování německého jazyka

Požadavky

POŽADAVKY K ZÁPOČTU - seminární práce ke zvolenému tématu - pravidelná účast na seminářích Udělení zápočtu je podmíněno splněním všech jeho dílčích částí během 1 akademického roku.