Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Konverzace v NJ 1 (KNJL / PNKO1)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KNJL / PNKO1 - Konverzace v NJ 1, Pedagogická fakulta, Univerzita Hradec Králové (UHK).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. Politika2. Hospodářství3. Kultura4. Umění5. Sport6. Zvyky, obyčeje a tradice7. Muž a žena v rodině a společnosti8. Hudba, hudební skladatelé, sbory9. Zdravotnictví10. Architektura11. Dům a vlast, móda a odívání12. Jídlo a pití - příprava pokrmů13. Svátky a památné dny14. Zábava a společnost

Získané způsobilosti

Rozvoj všech jazykových dovedností (psaní, mluvení, poslech s porozuměním, čtení s porozuměním) se zdůrazněním receptivních dovedností, zprostředkování, procvičování a upevňování adekvátního lexika, lexikálních struktur a opakování přiměřených gramatických jevů, seznámení se základními metodickými postupy při práci s různýmu druhy a typy cizojazyčných textů (mluvený a psaný jazyk).

Požadavky

Požadavky k zápočtu- pravidelná a aktivní účast na seminářích 75%- aktivní a adekvátní účast na projektech- 1-2 krátké referátyUdělení zápočtu je podmíněno splněním všech jeho dílčích částí během 1 akademického roku, každý student má jeden řádný a dva opravné termíny.

Garant

PhDr. Naděžda Heinrichová, Ph.D.