Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Německý literární seminář 1 (KNJL / PNLS1)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KNJL / PNLS1 - Německý literární seminář 1, Pedagogická fakulta, Univerzita Hradec Králové (UHK).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. Germanische Götter- und Heldensagen I.2. Germanische Götter- und Heldensagen II.3. Artusdichtung I.4. Artusdichtung II.5. Mittelalterliche deutsche Lyrik6. Deutscher Minnesang7. Walther von der Vogelweide8. Mittelhochdeutsche Romane und Heldenepen9. Wolfram von Eschenbach10. Hartmann von Aue11. Gottfried von Straßburg12. Das Nibelungenlied I.13. Das Nibelungenlied II.14. Meistersang

Získané způsobilosti

Cílem semináře je zprostředkovat studentům práci se středověkým německým textem, pokus o jeho analýzu a následnou interpretaci.

Požadavky

Požadavky k udělení zápočtu:- aktivní účast- písemné a ústní zpracování referátu na zadané téma Udělení zápočtu je podmíněno splněním všech jeho dílčích částí během 1 akademického roku, každý student má jeden řádný a dva opravné termíny.

Garant

PhDr. Petra Besedová, Ph.D.