Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Proměny školy (KNJL / PNPRS)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KNJL / PNPRS - Proměny školy, Pedagogická fakulta, Univerzita Hradec Králové (UHK).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Předmět bude zaměřen na následující témata:- prezentace výstupů projektu Schule im Wandel- procesy modernizace v současné škole ? společné aspekty- procesy modernizace v současné škole ? divergentní lokální aspekty- analýza příkladů finského školství v oblasti NJ jako cizí jazyk- analýza příkladů německého školství v oblasti výuka cizích jazyků- analýza příkladů německého školství ? metoda LdL- analýza příkladů polského školství v oblasti výuka cizích jazyků- analýza příkladů portugalského školství v oblasti výuka cizích jazyků- analýza příkladů irského školství v oblasti výuka cizích jazyků- příklady moderního DVPP ve vybraných zemích Evropy- česká škola a možnosti proměny- česká škola ? specifika v procesu proměny školy, možnosti, problémy- závěrečné kolokvium

Získané způsobilosti

Cílem výuky předmětu je seznámit studenty s aspekty charakterizujícími proměny současné moderní školy v evropském kontextu a ve vybraných evropských regionech.

Požadavky

- pravidelná a aktivní účast na semináři- prezentace referátů a koreferátů na zadané téma- vypracování projektu na zadané téma- zápočtová práceUdělení zápočtu nebo zkoušky je podmíněno splněním všech dílčích částí během 1 akademického roku. Student má vždy tři pokusy.

Garant

PhDr. Marie Müllerová, Ph.D.