Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Jazyk a reálie V. - speciální seminář (KNJL / PNSAU)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KNJL / PNSAU - Jazyk a reálie V. - speciální seminář, Pedagogická fakulta, Univerzita Hradec Králové (UHK).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. Hospodářství a politika I.2. Hospodářství a politika II.3. Hospodářství a politika III.4. Hospodářství a politika IV.5. Hospodářství a politika V.6. Školství a věda I.7. Školství a věda II.8. Školství a věda III.9. Školství a věda IV.10. Školství a věda V.11. Školství a věda VI.12. Komunikace, média a role sdělovacích prostředků I.13. Komunikace, média a role sdělovacích prostředků II.14. Komunikace, média a role sdělovacích prostředků III.

Získané způsobilosti

Cílem výuky je dosáhnout u studentů vyváženého rozvoje všech čtyř řečových dovedností a jazykových prostředků (zejména obohacení pasivní a aktivní slovní zásoby) na základě práce s uvedenými tématy

Požadavky

? 75% aktivní účast- 1 referát- 1 testUdělení zápočtu je podmíněno splněním všech jeho dílčích částí během 1 akademického roku.

Garant

Dr. Phil. Jürgen Beyer