Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Pedagogická praxe (souvislá) (KPP / KUPX3)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KPP / KUPX3 - Pedagogická praxe (souvislá), Pedagogická fakulta, Univerzita Hradec Králové (UHK).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Souvislá praxe bude vykonána na čtyřech rozdílných pracovištích: střední škola (učiliště) zaměřená na strojně průmyslové obory, střední škola (učiliště) zaměřená na službya terciální sféru, domov mládeže, středisko pro volný čas, případně zařízení z oblasti prevence.

Získané způsobilosti

Obecným cílem předmětu je ověřit si přímo v praxi základní teoretické a dovednostní instrumenty z předchozí výuky. Cílem předmětu je:? ověřit si dovednosti organizovat, řídit skupinu a vést ke vzájemné kooperaci,? osvojit si základní komunikační dovednosti a schopnosti sebereflexe,? ověřit schopnost aktivně ovlivňovat sociálně komunikativní klima třídy a rozvíjet jeho prosociální soudržnost,? osvojit si schopnost hodnotit vlastní práci, své výchovné působení a na tomto základě modifikovat své postupy, chování a metody,? seznámit se s chodem školy, případně školského zařízení

Požadavky

Zápočet:Ověření si přímo v praxi základní teoretické a dovednostní instrumenty z předchozí výuky.

Garant

doc. PhDr. Kamil Janiš, CSc.

Vyučující

doc. PhDr. Kamil Janiš, CSc.