Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Jazykový seminář a reálie 7 (KSLA / PJAS7)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KSLA / PJAS7 - Jazykový seminář a reálie 7, Pedagogická fakulta, Univerzita Hradec Králové (UHK).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. - 3. Věda.5. - 6. Hromadné sdělovací prostředky.7. - 9. Divadlo, kino, cirkus.10. - 11. Hudba.12. - 13. Výtvarné umění.14. Zápočet.Téma Užité umění posluchači nastudují samostatně.

Získané způsobilosti

Cílem disciplíny je získání a rozšíření znalostí v rámci uvedených témat, jakož i rozvoj řečových dovedností a upevnění znalostí jazykového systému.

Literatura

Mrhačová E. a kol. Praktická cvičení z ruského jazyka. Díl II. Část B. Praha, 1988. Barnet Vl. a kol. Ruština pro pokročilé. Učebnice pro přípravu ke státním jazykovým zkouškám. Praha, 2003.

Požadavky

Posluchači aktivně pracují na seminářích, prokáží znalosti probrané slovní zásoby a další problematiky. Každý připraví referát nebo některý další individuální úkol podle příslušného tématu. Na základě splnění těchto požadavků a písemniho testu bude udělen zápočet. V případě slabších výsledků dodatečně ústní zápočet.O zápočet se student může pokusit dvakrát.

Garant

Mgr. Elena Anatolievna Vasilyeva, CSc.