Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Jazykový seminář a reálie (KSLA / PJZ4)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KSLA / PJZ4 - Jazykový seminář a reálie, Pedagogická fakulta, Univerzita Hradec Králové (UHK).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. Věda.2. Anotace,Resumé,Posudek-recenze.3. Charakteristika - popis předmětu,jevu.4. Článek.5. Práce v knihovně.6. Práce s tiskem - inzerce.7. Kongresy, konference, sympozia.8. Divadlo, kino.9. Hudba a hudební vzdělání.10.Výtvarné umění.11.Krása očima spisovatele.12.Užité umění.13.Příprava na stáž.14.Opakování, shrnutí.15.Zápočet.

Získané způsobilosti

Cílem disciplíny je vytvořit u studentů návyky ústní komunikace v rámci uvedených témat. Při plnění tohoto úkolu se vychází z teoretických znalostí a praktických dovedností získaných v kursech fonetiky,lexikologie a gramatiky.

Požadavky

1. Písemné práce v průběhu semestru z jednotlivých témat.2. Pro získání zápočtu je nutno napsat všechny písemné práce s kladným hodnocením, účastnit se seminářů a svědomitě se na ně připravovat.

Garant

Mgr. Elena Anatolievna Vasilyeva, CSc.