Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Reálie rusky mluvících zemí 5 (KSLA / PREA5)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KSLA / PREA5 - Reálie rusky mluvících zemí 5, Pedagogická fakulta, Univerzita Hradec Králové (UHK).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Opakování reálií 2 roč. Vyprávění o letním cestování.Problémy současné světové turistiky. Turistické trasy v Rusku.Zákony pro oblast turistky v Rusku. Turistické trasy v Česku.Zákony pro oblast turistky v Rusku. Turistické trasy po Evropě.Podnikání v oblasti turistiky v současném Rusku. Turistické trasy ve světě.Státní a soukromé turistické firmy v Rusku a Česku. Problematika cestování po Rusku.Ekonomické problémy podnikání v oblasti turistiky. Výběr povolání: pracovník v oblasti orgnizované turistiky.Reklama v turistice. Příprava vlastního návrhu reklamy.Vzdálenosti a doprava v Rusku.Systém ubytování v turistice. Hotely, turistické chaty, kempinky atd.Hlavní turistická centra Ruska. Cesta do sever. Ruska, na Kavkaz, Altaj, do Soči atd. (referáty).Shrnutí. Kontrolní práce. Zápočet.

Získané způsobilosti

Prvním cílem disciplíny je rozšířit znalosti z oblasti cestovního ruchu v SNS a ruských reálií u posluchačů. Druhým cílem je vytvořit u studentů návyky ústní komunikace a písemného vyjadřování v rámci uvedených témat. Základem pro plnění tohoto cíle jsou též dovednosti a znalosti získané v kursu Cvičení v ruském jazyce.

Požadavky

Zápočet získávají studenti, kteří pravidelně navštěvovali semináře, svědomitě na nich pracovali, připravovali se na ně, napsali s kladným hodnocením slohovou práci na odborné téma a zápočtovou prověrku (čtení textu, písemně odpovědět na otázky a přeložit vyznačená slova).

Garant

doc. Galina Kosych, CSc.

Vyučující

doc. Galina Kosych, CSc.