Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Cvičení v ruském jazyce 2 (KSLA / PRUC2)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KSLA / PRUC2 - Cvičení v ruském jazyce 2, Pedagogická fakulta, Univerzita Hradec Králové (UHK).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

EkoturistikaPoskytnutí první pomociPojištěníGastronomické zážitkyFestivalyVýletní plavbySpeciální nabídky cestovních agenturProfese a zaměstnáníŽivotopis a pohovorKulturně-zážitková turistikaNa vhodných místech při probírání jednotlivých témat jsou zařazena fonetická a morfologická cvičení.

Získané způsobilosti

Obohacení slovní zásoby a upevnění řečových dovedností v rámci probíraných témat na úrovni A2 podle Společného evropského referenčního rámce pro jazyky.Seznámení s ruskými reáliemi v rámci probíraných témat a jejich porovnání s českými.

Literatura

PURM, R. a kol. Putěšestvija - Vstreči II. Hradec Králové : Gaudeamus, 2001. FOZIKOŠ, A., REITEROVÁ, T. Reálie rusky mluvících zemí. Plzeň : Fraus, 2000. TRUŠINA, L. B. i kol. Učebnyj komplex po russkomu jazyku kak inostrannomu v sfere meždunarodnogo turistskogo biznesa. Russkij ? Ekzamen - Turizm 2. Menedžer turistskoj firmy. Moskva : IKAR, 2006.

Požadavky

Podmínky k udělení zápočtu:Prezentace na zadané témaZajištění exkurze po Hradci KrálovéAktivní plnění průběžných úkolůPodmínky pro vykonání zkoušky:Úspěšné vykonání písemného testu, který je vystavěn na základě probrané látky.Pro napsání testu má student dva pokusy.

Garant

doc. Galina Kosych, CSc.

Vyučující

Mgr. Jaroslav Sommer