Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Praxe v cestovním ruchu 2 (KSLA / PRXC2)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KSLA / PRXC2 - Praxe v cestovním ruchu 2, Pedagogická fakulta, Univerzita Hradec Králové (UHK).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Studenti se po celou dobu praxe účastní všech aktivit spolu s pověřeným pracovníkem tak, aby co nejvíce pronikli do všech činností a celkového provozu daného zařízení.

Získané způsobilosti

Cílem je poznání reálného prostředí, prohloubení vztahu nejen k samotné práci, ale i ke spolupracovníkům a k zákazníkům. Studenti si ověří úroveň svých jazykových znalostí a dalších znalostí a dovedností, získaných při studiu. V reálném prostředí se naučí odpovídající kultuře projevu na úrovni verbální i neverbální komunikace.

Požadavky

Zápočet získá student, jenž vykonal praxi v zařízení schváleném garantem praxe minimálně v předepsaném rozsahu. Nezbytnou podmínkou pro udělení zápočtu je předložení deníku praxe a kladného závěrečného hodnocení uvádějícího pracovníka garantovi předmětu na katedře slavistiky.

Garant

Mgr. Miroslav Půža, Ph.D.