Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Praktická cvičení v RJ a reálie 3 (KSLA / PZRC3)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KSLA / PZRC3 - Praktická cvičení v RJ a reálie 3, Pedagogická fakulta, Univerzita Hradec Králové (UHK).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Pošta, telefon, moderní komunikační prostředkyDopravaŠkolaUčitel ve tříděVysoká škola. VědaVeřejné sdělovací prostředky

Získané způsobilosti

1. Osvojení lexika a seznámení se s ruskými reáliemi v rámci uvedených témat.2. Rozvoj řečových dovedností odpovídajících přechodu mezi úrovní B1 a úrovní B2, které má být dosaženo na konci studia.

Literatura

Žofková,H., Hříbková,R., Pechtěrev,A.,Horváthová,M., Janešová,J., Prokopová,L. Česko-ruská konverzace. Praha, 2003. Posobije po rozvitiju navykov ustnoj reči. Pod red. V.M. Matvejevoj. Moskva, 1972. Skácel, J. - Mrhačová, E. - Ries, L. Praktická cvičení z ruského jazyka. Díl I. Část B. Praha, 1986. Mrhačová,E.- Markuš,J.A.-Opělová,M.-Vavrečka,M. Praktická cvičení z ruského jazyka. Díl II. část A. Praha, 1988. Barnet, V. - Klikarová - Z. Turková, N.- Zolotovová,Z. Ruština pro pokročilé. Praha, 1997. Csiriková, M. - Vysloužilová, E. Ruština v praxi. Praha, 2002.

Požadavky

Zápočet získají studenti, kteří pravidelně navštěvovali semináře (sedmdesátipětiprocentní účast), svědomitě na nich pracovali a připravovali se na ně, splnili minimálně jeden individuální úkol, splnili všechna domácí zadání a napsali s kladným hodnocením zápočtovou písemnou práci.O zápočet se student může pokusit dvakrát.

Garant

Mgr. Elena Anatolievna Vasilyeva, CSc.