Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Aplikovaná informatika (KSOCP / KAINF)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KSOCP / KAINF - Aplikovaná informatika, Pedagogická fakulta, Univerzita Hradec Králové (UHK).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Základy tvorby presentace v prostředí PowerPointu.Práce se zvukemTvorba www stránekSamostatná práce - tvorba programu. Studenti mohou využít multimediální počítače v počítačových učebnách PdF.

Získané způsobilosti

Cílem předmětu je seznámení studentů s technickými prostředky pro tvorbu výchovných a prezentačních programů. Úspěšný absolvent předmětu musí umět vytvořit krátký multimediální program.

Požadavky

Podmínkou udělení zápočtu je úspěšná veřejná obhajoba multimediálního výukového programu v rozsahu minimálně 15 snímků. Téma programu musí souviset se studijním oborem autora. Program musí obsahovat text, obrázky a hlasovou nahrávku autorova komentáře v celkové délce alespoň 5 minut. Dále může být doplněn vhodnými animacemi nebo videosekvencemi. Veřejná obhajoba práce se uskuteční v předem stanoveném termínu (obvykle v posledním výukovém týdnu daného semestru) za přítomnosti studentů zapsaných na daný předmět a případně dalších zájemců.

Garant

Mgr. Leoš Šebela