Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Cizí jazyk odborný - anglický jazyk 2 (KSOCP / KJOA2)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KSOCP / KJOA2 - Cizí jazyk odborný - anglický jazyk 2, Pedagogická fakulta, Univerzita Hradec Králové (UHK).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. Alcohol and Alcoholism2. Tobacco Use and its Consequences3. Drugs4. Racial and Ethnic Minorities5. Disabled people6. The Cultural Context of People And Social Life, Communication and Mass Media7. Religion

Získané způsobilosti

Cílem předmětu anglického odborného jazyka je seznámit posluchače s problematikou odborných textů, s jejich porozuměním a dalším zpracováním. Jednotlivá témata se opírají o znalosti oboru z předchozího studia. Na základě cizojazyčných odborných textů se studenti učí vyjadřovat k dané problematice, čímž si osvojují slovní zásobu nutnou ke komunikaci ve své profesi.

Požadavky

V průběhu letního semestru se studenti podílí připraveností a aktivní účastí na seminářích, vypracováním a prezentací dalšího referátu ze zadaného odborného textu s určitým tématem z oblasti sociální pedagogiky.Pro úspěšné složení zkoušky je třeba stručně vysvětlit vybraný termín z přečtených textů, přečíst a přeložit část článku, který byl zadán v rámci semináře, a schopnost úspěšně komunikovat v cizím jazyce (řízený rozhovor).

Garant

Mgr. et Mgr. Eliška Meclová