Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Německý jazyk odborný (KSOCP / KRGNA)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KSOCP / KRGNA - Německý jazyk odborný, Pedagogická fakulta, Univerzita Hradec Králové (UHK).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. Familie2. Kinder. Kindheit3. Jugend. Jugendliche und ihre Probleme4. Probleme der Jugendlichen in der Schule5. Alkohol und Rauchsucht6. Drogen und die Hilfe den Drogensüchtigen7. Rassismus. Nationalitätsprobleme8. Behinderte Menschen9. Probleme der heutigen Gesellschaft10.Kommunikation. Massenmedien.

Získané způsobilosti

Cílem předmětu je rozvoj řečových dovedností a komunikativních kompetencí studentů za účelem jejich uplatnění a využití při studiu odborné literatury a ve své profesní činnosti.

Požadavky

Zápočet je udělen na základě aktivní účasti na semináři. Student předloží profesní životopis a formální dopis (př.žádost o grant)Ke zkoušce student předloží seminární práci (1-2 strany) k tématu týkající se sociální problematiky nebo své profese, kterou krátce shrne. Zkouška prokáže znalost odborné terminologie a schopnost vyjádřit se v cizím jazyce k jednomu z témat, které byly náplní seminářů.