Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Cizí jazyk anglický 2 (KSOCP / PCJA2)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KSOCP / PCJA2 - Cizí jazyk anglický 2, Pedagogická fakulta, Univerzita Hradec Králové (UHK).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

James Gault: New Headway Talking Points, témata 11 - 20:11 Food and eating out, 12 Housing and families, 13 Famous British and American people, 14 The world of work, 15 Health, 16 The European Union, 17 Clothes and fashion, 18 Education, 19 Crime, 20 The environmentLiz and Joan Soars: New Headway Intermediate - Student´s Book - the third edition - lekce 7 - 12Liz and Joan Soars: New Headway Intermediate - Workbook - the third edition - lekce 7 - 12

Získané způsobilosti

Kurz anglického jazyka navazuje učivem na středoškolskou látku, přičemž si klade za cíl znalosti prohloubit a upevnit. Gramatické zákonitosti jsou probírané v součinnosti s tématy, v nichž si studenti procvičují a osvojují základní konverzační struktury. Významnou měrou se zapojuje orientace v neznámém textu a stranou nezůstává ani písemná stránka jazyka. Po absolvování seminářů by měli být studenti schopni hovořit o svém profesním životě, o budoucím povolání, bez použití slovníků porozumět nepříliš složitému odbornému textu a reagovat v běžném hovoru.

Požadavky

Tento předmět je uzavřen zkouškou, která je složena ze dvou částí: v průběhu letního semestru dle pokynů vyučující má student odevzdat testy Stop and Check 7-9 a 10-12 a Progress test 7-12 a úspěšně absolvovat písemný test zaměřený na gramatické jevy, se kterými se seznámil v průběhu letního semestru. K následné ústní zkoušce, k níž může posluchač přistoupit pouze po úspěšném zvládnutí písemmné části, přinese písemně vypracovanou esej o současném studiu a plánech do budoucna v rozsahu jedné strany. Následuje rozhovor na jedno konverzační téma probírané v rámci celého roku. S ohledem na studovaný obor si posluchač vybere odborný článek v anglickém jazyce v rozsahu 5 stran a přednese jeho hlavní myšlenky.

Garant

Mgr. Vladimíra Ježdíková, Ph.D.Mgr. et Mgr. Eliška Meclová