Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Arteterapie (KSPECP / BBKA)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KSPECP / BBKA - Arteterapie, Pedagogická fakulta, Univerzita Hradec Králové (UHK).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. Úvod do předmětu, zařazení do disciplíny, mezioborové vazby2. ? 4. Vývoj dětského výtvarného projevu a jeho zvláštnosti5. - 7. Tvořivost a sebereflexe8. Tvorba a principy tvorby9. Práce s výtvarným dílem10. Arteterapie ve speciálním školství11. Speciální arteterapeutické techniky a témata12. Symbolika výtvarného projevu13. ? 14. Výtvarný ateliér

Získané způsobilosti

Vybavit znalostmi o dětském výtvarném projevu v pevné souvislosti duševnímvývojem dítěte a dovedností aplikovat tyto poznatky při vedení výtvarnéčinnosti.Seznámit s technikami arteterapie a s možnostmi použití jejích postupů vevýchovné a vzdělávací sféře Naučit vnímat výtvarný projev jako sdělení a využít abreakčního působenívýtvarné činnosti.Schopnost aplikace terapeutických technik a metodiky v rámci výtvarnéhovyučování a cílené práce s žákem a jeho výtvarným projevem.

Požadavky

- docházka - domácí práce- písemná práce - esej

Garant

doc. PhDr. Tibor Vojtko, Ph.D.