Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Speciálněpedagogické poradenství 2 (KSPECP / CSPP2)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KSPECP / CSPP2 - Speciálněpedagogické poradenství 2, Pedagogická fakulta, Univerzita Hradec Králové (UHK).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. Postavení speciálně pedagogických poradenských aktivit v systému ucelené rehabilitace2. Speciálně pedagogické poradenství v ČR a v zahraničí (komparace)3. Formy a metody speciálně pedagogického poradenství4. Speciálně pedagogické poradenství u osob s tělesným postižením5. Speciálně pedagogické poradenské aktivity u osob s mentálním postižením6. Specifika speciálně pedagogického poradenství u jedinců se zrakovým postižením7. Speciálně pedagogické poradenství jako součást intervence o osoby se sluchovým postižením8. Speciálně pedagogické poradenství u osob se specifickými poruchami učení9. Speciálně pedagogické poradenství v etopedické teorii a praxi10. Speciální pedagog a poradenství pro jedince z kulturně a sociálně znevýhodněného prostředí11. Speciálně pedagogické poradenství u osob s narušenou komunikační schopností12. Speciálně pedagogické poradenství jako součást péče o jedince s kombinovanými vadami13. Supervize v kontextu speciálně pedagogického poradenství

Získané způsobilosti

Předmět seznamuje s problematikou speciálněpedagogického poradenství.

Požadavky

Zápočet: Aktivní účast na seminářích, úspěšné složení písemného testu, předložení a obhájení seminární práce.Zkouška: Úspěšné složení požadavků vyučujícího.