Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Kazuistický seminář v surdopedii (KSPECP / KKSSU)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KSPECP / KKSSU - Kazuistický seminář v surdopedii, Pedagogická fakulta, Univerzita Hradec Králové (UHK).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1) Kazuistická studie dítěte s nedoslýchavostí.2) Kazuistická studie dospělého nedoslýchavého člověka.3) Kazuistická studie seniora s nedoslýchavostí.4) Kazuistická studie dítěte s prelingvální hluchotou.5) Kazuistická studie dospělé osoby s prelingvální hluchotou.6) Kazuistická studie seniora s prelingvální hluchotou.7) Kochleární implantace v dětském věku.8) Kochleární implantace v dospělém věku.9) Kazuistická studie později ohluchlé osoby.10) Kazuistická studie člověka s tinnitem.11) Kazuistická studie dítěte s duálním senzorickým postižením.12) Kazuistická studie dospělého člověka s duálním senzorickým postižením.13) Kazuistická studie slyšícího dítěte neslyšících rodičů.

Získané způsobilosti

Cílem předmětu Kazuistický seminář v surdopedii je hlubší pochopení problematiky praktického života a potřeb osob se sluchovým postižením. Tomuto cíli odpovídají i témata seminářů a individuálních prací studentů.

Požadavky

Prezentace a obhajoba seminární práce.Individuální seminární práce studentů jsou hlavní osou seminářů. Student předkládá, prezentuje a obhajuje seminární práci s tématy:(a) kazuistická studie osoby se sluchovým postižením (dle vlastní praxe či osobních zkušeností);(b) kazuistická studie filmové postavy osoby se sluchovým postižením, včetně analýzy filmu.

Garant

Mgr. Tereza Skákalová