Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Základy informatiky (KSPECP / ODJA)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KSPECP / ODJA - Základy informatiky, Pedagogická fakulta, Univerzita Hradec Králové (UHK).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. Úvod do cvičení, obsluha počítače, přihlášení do sítě.2. Operační systém Windows 95.3. Průzkumník ve Windows 95.4. Microsoft Outlook ? základní pojmy.5. Odeslání a příjem pošty, deník, kontakty.6. Word 97, základní pojmy a práce s editorem.7. Práce s textem, kopírování, úprava, písmo.8. Práce s textem, formátování, obrázky.9. Tabulky ve Wordu. Automatický formát.10. Excel 97, základní pojmy, ikony.11. Zadávání dat v Excelu, buňka, sešit, kopie, barvy.12. Propojení Wordu a Excelu.13. Internet Explorer 5.0, základní informace.14. Prohlížení internetových stránek, stažení dokumentu.15. Zápočet

Získané způsobilosti

Uživatelské zvládnutí aplikací Word, Outlook, Internet Explorer.

Požadavky

Úspěšné zvládnutí probíraných témat a samostatné práce s počítačem. Získání základní uživatelské počítačové gramotnosti. Vypracování závěrečné práce v rozsahu tří stran ze svého oboru, či svého hobby.

Garant

Ing. Karol Radocha, Ph.D.