Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Kazuistický seminář v etopedii (KSPECP / PKSE)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KSPECP / PKSE - Kazuistický seminář v etopedii, Pedagogická fakulta, Univerzita Hradec Králové (UHK).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1) Případová studie jako validní metoda kvalitativního zkoumání. Zapojení kazuistiky do reality sledovaného jevu.2) Cílové skupiny etopedie v moderním umění. Hodnota životního příběhu, případové studie, obsažené v tématu.3) Cílové skupiny etopedie v klasickém umění a postupný vývoj jejich reflexe, vliv zobrazování životního příběhu.4) Mediální konstrukce a rizikové chování-analýza televizního vysílání.5) Cílové skupiny etopedie a jejich reflexe na sociálních sítích.6) Etnické minority a jejich obraz v moderním umění a masových médiích.7) Závislostní chování a jeho obraz v moderním umění a masových médiích8) Násilí a jeho obraz v moderním umění a masových médiích9) Rizikové sexuální chování a jeho obraz v moderním umění a masových médiích.10) Kriminalita a její obraz v moderním umění a masových médiích.11) Hranice zobrazování sociální patologie v médiích a v moderním umění.12) Sociální deviace a jejich komercionalizace v mediálním prostředí. Bulvarizace tématu rizikové chování.13) Sociálně patologické jevy v pohádkách.

Získané způsobilosti

Cílem předmětu Kazuistický seminář v etopedii je hlubší pochopení problematiky společenské reflexe témat spojených s rizikovým chováním a cílovými skupinami etopedie.

Požadavky

(a) zpracování, prezentace a obhajoba seminární práce;(b) vedení tematického vystoupení (workshopu) na semináři.Student předkládá, prezentuje a obhajuje seminární práci s tématy:(a) prezentace vybraného typu sociální deviace v moderním umění; dále vede prakticky orientovaný workshop na dané téma;(b) prezentace reálné případové studie, rozdílu mezi literní fikcí a reálným životním příběhem v oblasti prezentované sociální patologieNa splnění zápočtu má student dva pokusy.

Garant

Mgr. Martin Kaliba