Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Speciálně pedagogická diagnostika 2 (KSPECP / PSPD2)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KSPECP / PSPD2 - Speciálně pedagogická diagnostika 2, Pedagogická fakulta, Univerzita Hradec Králové (UHK).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. Specifika speciálně pedagogické diagnostiky v psychopedii2. Somatopedická diagnostika, diagnostika laterality3. Speciálně pedagogická diagnostika v oblasti tyflopedie4. Speciálně pedagogická diagnostika surdopedická5. Klíčové oblasti logopedické diagnostiky - (orientační logopedické vyšetření)6. Speciálně pedagogická diagnostika specifických vývojových poruch učení I7. Speciálně pedagogická diagnostika specifických vývojových poruch učení II8. Základy speciálně pedagogické diagnostiky etopedické9. Speciálně pedagogická diagnostika osob ze socio-kulturně znevýhodněného prostředí10. Speciálně pedagogické diagnostiky v kontextu plánování edukace jedinců se ZP11. Individuální vzdělávací program12. Metodické pokyny a vyhlášky vztahující se k jedincům se speciálním vzdělávacími potřebami13. Výroba diagnostického materiálu (pomůcky) využitelného v rámci speciálně pedagogické diagnostiky dílčích kompetencí osob se ZP se zohledněním druhu a stupně postižení, včetně věkua zájmů diagnostikovaného jedince

Získané způsobilosti

Předmět seznamuje s problematikou diagnostiky ve speciální pedagogice.

Požadavky

Zápočet: Aktivní účast na seminářích, úspěšné složení písemného testu, předložení a obhájení seminární práce.Zkouška: Úspěšné složení požadavků vyučujícího.

Garant

PhDr. Lenka Neubauerová