Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Technicky aplikovaná matematika (KTP / PT005)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KTP / PT005 - Technicky aplikovaná matematika, Pedagogická fakulta, Univerzita Hradec Králové (UHK).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. Úvod do algebry.2. Komplexní čísla.3. Vektory.4. Funkce jedné proměnné.5. Funkce dvou a více proměnných.6. Limita funkcí.7. Derivace funkcí.8. Využití derivace funkce v geometrii a fyzice.9. Neurčitý integrál.10. Určitý integrál.11. Užití integrálního počtu pro výpočet obsahu ploch rovinných obrazců.12. Užití integrálního počtu pro výpočet objemu rotačních těles.13. Užití diferenciálního počtu v technické praxi.

Získané způsobilosti

Příprava studentů pro praktické využití matematiky v technických předmětech.Připravit studenty v oblasti technické matematiky pro další studium technických disciplín.

Požadavky

Docházka na semináře min 80 %, není-li studijním řádem stanoveno jinak, odevzdání vyhovujících seminárních prací v daném termínu a úspěšné absolvování kontrolních testů.

Garant

doc. PaedDr. René Drtina, Ph.D.