Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Didaktika ZT pro ZŠ 3 (KTP / PT030)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KTP / PT030 - Didaktika ZT pro ZŠ 3, Pedagogická fakulta, Univerzita Hradec Králové (UHK).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. Výběr vzdělávací oblasti a návrhy možných výrobků.2. Stanovení materiálových a technologických požadavků.3.-5. Vypracování metodiky k výrobku.6.-12. Praktická činnost (výroba dílů, povrchová úprava, montáž)13. Odevzdání výrobku s kompletní dokumentací.

Získané způsobilosti

Metodické a tematické rozvržení učiva na vyučovací hodiny, široká příprava na vyučování, ověření použitých metod a didaktických postupů a forem vyučování. Studenti navrhnou netradiční výrobek pro ZŠ, ke kterému vypracují didaktickou, metodickou a teoretickou dokumentaci pro daný výrobek. Tato dokumentace je jednotlivě obhajována a hodnocena. Studenti prokazují manuální zručnost ve svém oboru. Každý student nejprve teoreticky zdůvodní danou problematiku ručního obrábění, kterou potom návazně předvede.

Požadavky

Docházka na semináře min 80 %, není-li studijním řádem stanoveno jinak, odevzdání vyhovujících seminárních prací v daném termínu a úspěšné absolvování kontrolních testů.

Garant

prof. Ing. Pavel Cyrus, CSc.