Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Materiály a technologie 4 (KTP / PT039)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KTP / PT039 - Materiály a technologie 4, Pedagogická fakulta, Univerzita Hradec Králové (UHK).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. Strojírenské technologie - přehled.2. Úvod do strojírenských nekonvenčních technologií.3. Nové konstrukce kovových a nekovových materiálů.4. Úprava vlastností nekovových materiálů.5. Úprava vlastností kovových materiálů.6. Nekonvenční technologie obrábění.7. Nekonvenční technologie tváření.8. Nekonvenční technologie svařování.9. Moderní technologie slévání.10. Nové technologie tepelného zpracování.11. Nové směry v povrchových úpravách.12. Moderní konstrukce měřidel a měřicích přístrojů.13. Výrobní zařízení pro moderní technologie.

Získané způsobilosti

Seznámení se s novými způsoby obrábění a tváření kovových a nekovových materiálů moderními měřícími postupy a moderními technologiemi.

Požadavky

Docházka na semináře min 80 %, není-li studijním řádem stanoveno jinak, odevzdání vyhovujících seminárních prací v daném termínu a úspěšné absolvování kontrolních testů.

Garant

prof. Ing. Rozmarína Dubovská, DrSc.