Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Vybrané kapitoly z techniky 1, 2, 3 (KTP / PT047)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KTP / PT047 - Vybrané kapitoly z techniky 1, 2, 3, Pedagogická fakulta, Univerzita Hradec Králové (UHK).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. Analýzy a trendy ve strojírenském průmyslu.2. Analýzy a trendy v elektrotechnice.3. Nové materiály ve strojírenství.4. Nové materiály v elektrotechnice.5. Nové trendy v konstrukci strojní.6. Nové trendy v konstrukci zařízení.7. Moderní výrobní technologie.8. Automatizace.9. Roborizace a robotické technologie.10. Trendy v aplikacích ICT.11. Ekonomika a řízení ve strojírenském průmyslu.12. Ekonomika a řízení v elektrotechnickém průmyslu.13. Řízení managementu jakosti.

Získané způsobilosti

Cílem předmětu je seznámit studenty s novinkami, inovacemi, trendy, výzkumem a vývojem v různých technických oborech a usnadnit pochopení mezioborových vztahů a vztahů průmysl - školství.

Požadavky

Docházka na semináře min 80 %, není-li studijním řádem stanoveno jinak, odevzdání vyhovujících seminárních prací v daném termínu a úspěšné absolvování kontrolních testů.

Garant

prof. Ing. Rozmarína Dubovská, DrSc.