Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Florbal (KTVS / PFLOR)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KTVS / PFLOR - Florbal, Pedagogická fakulta, Univerzita Hradec Králové (UHK).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Úvod do předmětuOrganizace výuky, bezpečnost, cvičební úbor, zápočtové požadavky. Seznámení s pravidly, výstrojí, výzbrojí.Průprava individuálních florbalových dovedností. Hra. Práce s hokejkou, míčkem. Rozvoj individuálních dovedností.Technika driblinku. Technika vedení míče Technika pokrytí míče. Hra na menším prostoru.Průprava přihrávek. Hra. Přihrávky o mantinel. Přihrávky ve dvojici na místě na krátkou vzdálenost. Přihrávky ve dvojici na místě na střední vzdálenost.Přihrávky ve dvojici na místě na dlouhou vzdálenost. Přihrávky ve dvojici v pohybu na krátkou vzdálenost. Přihrávky ve dvojici v pohybu na střední vzdálenost. Hra.Průprava střelby. Hra. Nácvik střelby na místě. Nácvik střelby v pohybu.Střelba po vedení míče. Střelba po přihrávce. Střelba bez přípravy. Hra.Herní kombinace I. Hra. Nácvik herních kombinací 1 x 1. Nácvik herních kombinací 2 x1.Nácvik herních kombinací 3 x 1. Nácvik herních kombinací 2 x 2. Hra.Herní kombinace II. Hra Nácvik přečíslení.Individuální uvolňování. Nácvik přesilových kombinací. Hra.Specifické pohybové hry pro florbal. Rozvoj rychlosti.Rozvoj obratnosti. Rozvoj rychlosti s míčem. Hra.Závěrečný turnaj. Organizace různých modelů turnajů. Hra.

Získané způsobilosti

Cílem je seznámit studenty s pravidly florbalu. Naučit je jednotlivým specifickým florbalovým dovednostem a jejich zařazení do hry.

Požadavky

Aktivní účast ve výuce.

Garant

Mgr. Pavel Palička

Vyučující

Mgr. Pavel PaličkaPhDr. Ivan Růžička, Ph.D.