Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Fotbal - b (KTVS / PFOTA)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KTVS / PFOTA - Fotbal - b, Pedagogická fakulta, Univerzita Hradec Králové (UHK).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Seznámení se studijním programem, výklad pravidel, diagnostická hra.Nácvik HČJ útočných - výběr místa, přihrávka vnitřní stranou nohy. Hra.Nácvik HČJ útočných - přihrávky nártem a hlavou. Hra.Nácvik HČJ útočné - zpracování míče. Hra.Nácvik HČJ - vedení míče. Hra.Nácvik HČJ útočné ? obcházení protihráče. Hra.Činnosti brankáře ? obranné i útočné. Hra.Nácvik HČJ útočné ? střelba nohou i hlavou.Nácvik HČJ obranných ? obsazování hráče s míčem a bez míče, obsazování prostoru. Hra.Nácvik HČJ obranné ? odebírání míče. Hra.Útočné kombinace. HraObranné kombinace. HraSystémy hry. Hra.

Získané způsobilosti

Cílem předmětu je umožnit zejména dovednostně méně zdatným studentům a studentkám připravit se na splnění zápočtových požadavků a dále nabídnout těm dovednostně kvalitním možnost zdokonalit se ve vlastní hře.

Požadavky

Zápočet za FOTBALB získá studen za aktivní účast na výuce, ve které se má zdokonalit ve fotbalových dovednostech natolik, aby zvládl motorické testy ve FOTBALLU. Dovednostně kvalitnějším studentům a studentkám tedy může stačit výuka pouze ve FOTBALLU , dovednostně méně kvalitním je však nabízen ještě program FOTBALB.

Garant

Mgr. Pavel Palička

Vyučující

Mgr. Pavel Palička