Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Moderní pohybové formy (KTVS / PMMPF)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KTVS / PMMPF - Moderní pohybové formy, Pedagogická fakulta, Univerzita Hradec Králové (UHK).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Praktické výstupy studentů na zadaná témata: psychomotorika, posilování, strečink, jóga a relaxace, cvičení s velkými míči, overbaly, dětský aerobik aj.

Získané způsobilosti

Uskutečnit praktické pedagogické výstupy na zadaná témata: dětský aerobik, jóga, relaxace, protahování, posilování, psychomotorika, velké míče, overbaly. Rozšířit vědomosti studentů o nové praktické poznatky z těchto oblastí, praktickou činností přispět ke zlepšování kultury pohybového projevu a poznatky využít v praxi při hodinách školní TV na 1. stupni ZŠ.

Literatura

Toufarová, Hana. Aerobik s dětmi plus. Vyd. 1. Olomouc, 2003. ISBN 80-85783-42-8 .Jarkovská, Helena. Cvičení na velkém míči. 1. vyd. Praha, 2007. ISBN 978-80-247-1751-7.Dvořáková, Hana. Cvičíme a hrajeme si. Vyd. 1. Olomouc, 1995. Dobešová, Petra. Cvičíme s měkkým míčem. 3. vyd. Havířov, 2003. ISBN 80-902222-2-6.Blahutková, M., Korebová, J. Psychomotorika aneb prožitek z pohybu. Brno, 1995. Krejčí, M. Setkání s jógou. České Budějovice, 1997.

Požadavky

Aktivní účast v hodinách 80%.Vypracování písemné přípravy na zadané téma.Pedagogický výstup na písemně zpracované téma.

Garant

Mgr. Dagmar Vodehnalová

Vyučující

Mgr. Dana Feltlová, Ph.D.PaedDr. Dana Fialová, Ph.D.Mgr. Tomáš RoztočilMgr. Dagmar VodehnalováMgr. Radka Votroubková