Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Pohybové hry (KTVS / PPOHR)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KTVS / PPOHR - Pohybové hry, Pedagogická fakulta, Univerzita Hradec Králové (UHK).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. Úvod do předmětu, organizace výuky, bezpečnost, zápočtové požadavky, zápis na mikrovýstupy.2. Základní teorie hry a pohybové hry; ukázky a rozbor pohybových her vhodných do rušné části hodiny.3. Hry rozvíjející rychlost.4. Hry rozvíjející obratnost (bez nářadí a náčiní).5. Hry rozvíjející obratnost s využitím tělocvičného nářadí a náčiní.6. Hry rozvíjející vytrvalost.7. Hry rozvíjející sílu.8. Úpolové hry.9. Drobné míčové hry (mimo vybíjených).10. Různé typy vybíjené.12. ?Deskové? pohybové hry.13. Hry do závěrečné části hodiny.

Získané způsobilosti

Získat zásobník pohybových her pro konkrétní cíle hodin; rozvinout organizační a řídicí dovednosti potřebné pro efektivní využití pohybových her; prakticky si vyzkoušet co nejvíce konkrétních herních aktivit.

Požadavky

1. aktivní účast, účast na výuce 80%2. pedagogický mikrovýstup3. kartotéka 40ti her na rozvoj pohybových schopností a dovedností rozlišených vzhledem k věku, místu, pohybových schopnostem a dovednostem. Uvedený seznam literárních zdrojů.

Garant

PaedDr. Dana Fialová, Ph.D.

Vyučující

PhDr. Mgr. Martin Pěkný, Ph.D.