Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Sportovní hry - kurz (KTVS / TVSHR)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KTVS / TVSHR - Sportovní hry - kurz, Pedagogická fakulta, Univerzita Hradec Králové (UHK).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Cvičení:1.- 5. Volejbal - nácvik dílčích testů , diagnostická hra.6.- 10. Fotbal - nácvik dílčích testů , diagnostická hra.11.- 15. Házená - nácvik dílčích testů , diagnostická hra.16. - 20 . Basketbal - nácvik dílčích testů , diagnostická hra.21 - 26. Závěrečné zkoušky ze sportovních her - testy z HČJ

Získané způsobilosti

Cílem kurzu je verifikace výstupní úrovně herních dovedností studentů a studentek, týkajících se basketbalu, fotbalu, házené a volejbalu na základě herních činností jednotlivce, herních kombinací a systémů hry.

Požadavky

Student je komisionálně hodnocen v dílčích testu, komplexním testu i vlastní hře v basketbalu, fotbalu, házené a volejbalu. Ke splnění kurzu musí získat dvanáct známek 1, 2 nebo 3. Pokud nevyhoví v testech má právo v průběhu téhož školního roku na opravu, hru však může opravovat až s dalším postupným ročníkem. Pohud nevyhoví ve dvou hrách opakuje celý kurz.

Garant

PhDr. Pavel Šmíd, Ph.D.

Vyučující

Mgr. Pavel PaličkaPhDr. Ivan Růžička, Ph.D.PhDr. Pavel Šmíd, Ph.D.