Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Cvičení na míčích a úpoly (KTVS / ZZ088)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KTVS / ZZ088 - Cvičení na míčích a úpoly, Pedagogická fakulta, Univerzita Hradec Králové (UHK).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Cvičení na míčích:cvičení na velkých míčích;cvičení s měkkými míči;kombinace cvičení s dalším náčiním: thera bandy, posilovacímí gumičkami.Úpoly:netradiční úpoly a úpolové hry;úpolové techniky a techniky sebeobrany.

Získané způsobilosti

Cvičení na míčích:obohatit zásobník cvičení praktickým cvičením na velkých míčích, měkkých míčích, kombinací velkých míčů s měkkými, velkých míčů s thera bandy, měkkých míčů s posilovacími gumičkami,? Ukázka využití náčiní do všech částí vyučovací hodiny školní TV.Úpoly:prakticky seznámit studenty s obsahem úpolů, zásadami jejich výuky a doplnit základní rámec znalostí v oblasti úpolových aktivit se zaměřením na 1.stupeň základní školy.

Požadavky

Presenční studium:Cvičení na míčích:1. aktivní účast v hodinách,2. mikrovýstupy na zadané téma.Úpoly:1. aktivní účast v hodinách,2. splnění praktických zápočtových požadavků: demonstrace praktické dovednosti z vybraných oblastí úpolů na základě zadání a specifikace vyučujícího na začátku semestru.Kombinované studium:1. aktivní účast na konzultaci,2. demonstrace praktického vedení vybraných oblastí úpolů na základě zadání a specifikace vyučujícího (úpolové hry, soutěže,...).

Garant

Mgr. Dana Feltlová, Ph.D.