Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Fotbal (KTVS / ZZ129)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KTVS / ZZ129 - Fotbal, Pedagogická fakulta, Univerzita Hradec Králové (UHK).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1) Seznámení se studijním programem, výklad pravidel, diagnostická hra.2) Nácvik HČJ útočných - výběr místa, přihrávka vnitřní stranou nohy. Hra.3) Nácvik HČJ útočných - přihrávky nártem a hlavou. Hra.4) Nácvik HČJ útočné - zpracování míče. Hra.5) Nácvik HČJ - vedení míče. Hra.6) Nácvik HČJ útočné ? obcházení protihráče. Hra.7) Činnosti brankáře ? obranné i útočné. Hra.8) Nácvik HČJ útočné ? střelba nohou i hlavou. Ukázka zápočtových motorických testů.9) Nácvik HČJ obranných ? obsazování hráče s míčem a bez míče, obsazování prostoru. Hra.10) Nácvik HČJ obranné ? odebírání míče. Hra.11) Útočné kombinace. Hra.12) Obranné kombinace. Hra13) Systémy hry. Hra.14) Plnění zápočtových požadavků.

Získané způsobilosti

Cílem předmětu je naučit studenty a studentky základům fotbalových dovedností vycházejících z osnov pro II. a III. stupeň¨.Měli by se naučit základům pravidel této sportovní hry a být schopni je používat při řízení utkání.

Požadavky

Zápočet obdrží student, který absolvoval výuku v rozsahu minimálně 80 %, prokázal znalost pravidel splněním teoretického testu a schopnost užívat je ve vlastní hře a který technicky správně případně v dané časové normě splnil motorické fotbalové testy. Studenti SSK, ZS2 a VYTS mají rozdílné praktické zápočtové požadavky.

Garant

PaedDr. Vojtěch Dlabáček, Ph.D.