Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Kondiční kulturistika (KTVS / ZZ185)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KTVS / ZZ185 - Kondiční kulturistika, Pedagogická fakulta, Univerzita Hradec Králové (UHK).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. ? 2. Technika a organizace kondičního cvičení bez náčiní a s náčiním. Příklad hlavní částivyučovací hodiny a cvičení na doplňkových stanovištích.3. ? 4. Technika a organizace kondičního cvičení na stanovištích: I. program ? s využitím jednoručních činek a ostatního náčiní. Příklad hlavní části vyučovací hodiny.5. ? 6. Technika a organizace kondičního cvičení na stanovištích: II. program ? s využitím expanderů. Příklad cvičení na doplňkových stanovištích.7. ? 8. Technika a organizace kondičního cvičení na gymnastickém nářadí (hrazda, bradla, prostná). Příklad hlavní části vyučovací hodiny.9. ? 10. Technika a organizace kondičního cvičení na gymnastickém nářadí (žebříky, žebřiny, švédská bedna, lavičky). Příklad cvičení na doplňkových stanovištích.11. ? 12. Technika a organizace kondičního cvičení v posilovnách s důrazem na techniku posilování a bezpečnost. Příklad hlavní části vyučovací hodiny.13. ? 14. Technika a organizace kondičního cvičení v posilovnách. Možnosti různých programů. Příklad hlavní části vyučovací hodiny.

Získané způsobilosti

Studenti uplatní teoretické znalosti, získají praktické dovednosti z oblasti prostředků a metod rozvoje silových a obratnostních schopností a z oblasti organizace a bezpečnosti v hodinách kondiční gymnastiky ? cvičení.

Požadavky

80% aktivní účast ve výucevědomostní testkladné hodnocení seminární práce

Garant

Mgr. Tomáš Roztočil