Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět MTB - horská kola - kurz (KTVS / ZZ231)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KTVS / ZZ231 - MTB - horská kola - kurz, Pedagogická fakulta, Univerzita Hradec Králové (UHK).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

A. Teoretické znalosti (okruhy)1. Cyklistika: její systémové rozdělení (silniční, dráhová, cyklokros, cyklotrial, horskákola a jejich další odvětví).2. Cykloturistika na horských kolech ? geografie cykloturistických tras, organizace víceboje: cykloturistické akce.3. Survivaly ,MTBO a MTB trialy.? seznámení, vývoj, současné trendy.4. Výzbroj a výstroj na horská kola ? současné trendy a novinky.5. Základní opravy a seřizování kol.B. Praktické dovednosti1. Turistika na horských kolech (metodika, organizace, orientace)2. MTBO3. Minisurvival4. Závod horských kol.

Získané způsobilosti

Získání teoretických vědomostí a praktických dovedností z oblasti horských kol,organizace výletů na horských kolech a pořádání závodů. Seznámit se sporty, které horská kola využívají.

Požadavky

: zápočtem100% účast na praktických i teoretických zaměstnáních v průběhu kurzu

Garant

PhDr. Pavel Šmíd, Ph.D.