Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Plavání - b (KTVS / ZZ248)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KTVS / ZZ248 - Plavání - b, Pedagogická fakulta, Univerzita Hradec Králové (UHK).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. Seznámení s cíli, obsahem výuky a se zápočtovými požadavky. Poučení o bezpečnosti. Opakování základních plaveckých dovedností. Rozplavání. Zvolení individuálního postupu korekcí chyb.2. Opakování techniky plaveckého způsobu prsa, individuální korekce chyb, rozvoj plavecké všestrannosti a vytrvalosti. Hry pro nácvik základních plaveckých dovedností.3. Opakování techniky plaveckého způsobu prsa, individuální korekce chyb, rozvoj plavecké všestrannosti a vytrvalosti. Základní skoky a pády.4. Opakování techniky plaveckého způsobu znak, individuální korekce chyb, rozvoj plavecké všestrannosti a vytrvalosti. Opakování základních stratů a obrátek.5. Opakování techniky plaveckého způsobu znak, individuální korekce chyb, rozvoj plavecké všestrannosti a vytrvalosti. Štafety v mělké vodě.6. Opakování techniky plaveckého způsobu kraul, individuální korekce chyb, rozvoj plavecké všestrannosti a vytrvalosti. Hry pro nácvik specielních plaveckých dovedností.7. Opakování techniky plaveckého způsobu kraul, individuální korekce chyb, rozvoj plavecké všestrannosti a vytrvalosti. Štafety v hluboké vodě.8. Opakování techniky plaveckého způsobu motýl, individuální korekce chyb, rozvoj plavecké všestrannosti a vytrvalosti. Opakování základních stratů a obrátek.9. Opakování techniky plaveckého způsobu motýl, individuální korekce chyb, rozvoj plavecké všestrannosti a vytrvalosti. Modifikované plavecké způsoby.10. Natáčení a rozbor techniky plaveckých způsobů prsa a znak. Aqufiness.11. Natáčení a rozbor techniky plaveckých způsobů motýl a kraul. Odvozené plavecké způsoby.12. Rozvoj plavecké všestrannosti prostřednictvím polohových štafet. Aquafitness.13. Zdokonalování plaveckých způsobů prsa, znak, kraul a motýl, jejich startů a obrátek.14. Plnění zápočtových požadavků.

Získané způsobilosti

Předmět je určen pro studenty, kteří nesplní požadavky předmětu plavání 1 a plavání 2. Zaměření na individuální zdokonalování a opakování techniky všech plaveckých způsobů a dalších plaveckých prvků a dovedností.

Požadavky

- 80% aktivní účast na cvičeních- dosažení požadovaných změn v technice plaveckých způsobů a ve výkonnosti- předvedení požadovaných plaveckých dovedností (jejich výběr závisí na splnění zápočtových požadavků Plavání 1 a 2)

Garant

Mgr. Tomáš Roztočil