Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Snowboarding (KTVS / ZZ332)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KTVS / ZZ332 - Snowboarding, Pedagogická fakulta, Univerzita Hradec Králové (UHK).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

A. Teoretické znalosti (okruhy přednášek)Vznik a vývoj snowboardingu, technologie a vybavení pro snowboarding, metodika výuky snowboardingu, bezpečnost při snowboardingu, snowboarding a ochrana přírody, předpisy pro organizaci školních kurzů.B. Praktické dovednostiZákladní průprava, nácvik pádů, speciální průpravné cviky, smýkané ? driftové oblouky, řezané oblouky ? carving, skok.

Získané způsobilosti

Získání základních teoretických vědomostí a osvojení si praktických činností, které souvisí se snowboardingem, orientace v moderních trendech. U zkušenějších vytvořit předpoklady pro získání licence ?Instruktor školního snowboardingu.?

Požadavky

zápočtem100% účast na praktických i teoretických zaměstnáních v průběhu kurzuU zájemců o licenci ?Instruktor školního snowboardingu? splnění testu teoretických znalostí a praktických požadavků.