Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Sportovní hry - kurz (KTVS / ZZ351)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KTVS / ZZ351 - Sportovní hry - kurz, Pedagogická fakulta, Univerzita Hradec Králové (UHK).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Cvičení:1.-8. volejbal - dílčí testy, hra9.-16. fotbal - dílčí testy, hra17.-24. házená - dílčí testy, hra25.-32. basketbal - dílčí testy, hra33.-40. Státní závěrečné zkoušky ze sportovních herPřednášky:1. Volejbal - analýza hry, opakování dosavadních teoretických poznatků z vojejbalu.2. Fotbal - analýza hry, opakování dosavadních teoretických poznatků z fotbalu.3. Házená - analýza hry, opakování dosavadních teoretických poznatků z házené.4. Basketbal - analýza hry, opakování dosavadních teoretických poznatků z basketbalu.5. Teoretický test ze sportovních her.

Získané způsobilosti

Verifikace herních činností jednotlivce, herních kombinací a herních systémů ve hře ( basketbal, fotbal, házená, volejbal).

Požadavky

Student je hodnocen třemi známkami v každé sportovní hře. Dvě hodnocení plynou z dílčích testů, které si student vylosuje v den státní závěrečné zkoušky, třetí hodnocení obdrží student za herní výkon v dané hře.Hodnocení je součástí zkoušky z TD sportovních her v 5.r.

Garant

PaedDr. Vojtěch Dlabáček, Ph.D.