Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Tělesná výchova 6 (KTVS / ZZ494)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KTVS / ZZ494 - Tělesná výchova 6, Pedagogická fakulta, Univerzita Hradec Králové (UHK).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Pohybové hry:Hry pro rušnou část. Hry rozvíjející obratnost a vytrvalost. Hry rozvíjející rychlost. Hry rozvíjející silové schopnosti. Úpolové hry. Drobné míčové hry. Štafetové hry. Drobné hry pro závěrečnou část.Jógová a relaxační cvičení:Úvodní seznámení s obsahem učiva, teorie. Nácvik řízeného pohybu. Protažení a posílení problémových partií. Nácvik dýchání a relaxace. Nácvik ásán. Cvičení s motivací. Vzorová hodina pro děti. Nácvik sestavy - vlastní ukázky.

Získané způsobilosti

Pohybové hry:Vytvořit si vlastní zásobník pohybových her podle vzoru, učit se organizovat hry.Jógová a relaxační cvičení:Studenti získají zásobu cvičení a textů pro motivaci dětí, zvládnou metodický postup pro nácvik hathajógy.

Požadavky

Pohybové hry:1. Aktivní účast na konzultaci2. Splnění praktického požadavkuJógová a relaxační cvičení:1. Aktivní účast na konzultaci2. Splnění praktického požadavku

Garant

Mgr. Dagmar Vodehnalová