Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Sport a pobyt v přírodě - voda (KTVS / ZZ669)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KTVS / ZZ669 - Sport a pobyt v přírodě - voda, Pedagogická fakulta, Univerzita Hradec Králové (UHK).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. denpraxe - Metodika a technika jízdy na kajaku a kanoi na klidné vodě.teorie - Metodika, technika a taktika jízdy na kajaku, kánoi a raftu.2. denpraxe - Sjezd řeky s mírnou obtížností ZWB - ZWC na různých druzích plavidel.teorie - Vodácké materiální vybavení.2. denpraxe - Sjezd řeky s meandrujícím tokem.teorie - Záchrana a bezpečnosti při vodní turistice.3. denpraxe - Sjezd řeky a nácvik techniky ovládání plavidel na řece s obtížnostíZW C - WW I.teorie - Opravy lodí.4. denpraxe - Sjezd řeky nácvik techniky ovládání plavidel na řece s obtížnostíWWI - WWII.teorie - Dělení vodáckých disciplin.5. denpraxe - Nácvik organizace plavby.teorie - Geografie vodní turistiky.6. denpraxe - plnění zápočtových požadavkůteorie - Ochrana přírody při vodní turistice.7. denpraxe - plnění zápočtových požadavků - opravyteorie - Test teoretických vědomostí.

Získané způsobilosti

1. Osvojení si teoretických vědomostí daných osnovou předmětu.2. Zvládnutí základních pohybových dovedností v oblasti vodní turistiky a táboření.3. Zvládnout ovládání kajaku, kanoe a raftu.4. Nacvičit základy záchrany při vodní turistice.

Požadavky

100% účast na praktických i teoretických zaměstnáních v průběhu kurzuSplnění zápočtových požadavků: - test z teoretických znalostí- praktické provedení nájezdu z tišiny do proudu, nájezdu z proudu do tišiny apřejezdu proudu na kajaku a kanoi nebo raftu, sjezd úseku řeky s obtížností WW, samostatná praktická organizace sjezdu daného úseku řeky.

Garant

Mgr. Tomáš Roztočil