Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Vizualizace architektury (KVKTT / PGARC)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KVKTT / PGARC - Vizualizace architektury, Pedagogická fakulta, Univerzita Hradec Králové (UHK).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. úvod do předmětu, seznámení s Google Earth2. prostředí programu SketchUp,3. základní modelovací dovednosti, modifikace4. vlastní modelování cvičení ?habitat?5. textury, specifika SketchUp, modelování fasád6. estetické požadavky na jednotlivé záběry ? kompozice, barvy, způsob vykreslení7. zaměření v terénu, fotodokumentace, podklady8. další možnosti softwaru SketchUp, využití podkladů z grafických programů ? import.9. rozdělení společného projektu, oddělené zpracovávání a společné konzultace10. ? 13. výstupy, možnosti exportu, vlastní práce a konzultace, kompletace14.závěrečné odevzdání

Získané způsobilosti

Studenti se naučí rychle naskicovat modely v prostoru, názorně je pomocí počítače prezentovat a spolupracovat se svými kolegy na větším projektu. Získané dovednosti: vztahy mezi skutečností a virtuálním 3D prostorem v CAD programech. Výsledný model jako podklad pro aplikaci Gogole Earth.

Požadavky

Minimálně 50% účast na cvičení, odevzdání závěrečné práce na CD.