Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Praxe v textilní výrobě 4 (KVKTT / PTPX4)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KVKTT / PTPX4 - Praxe v textilní výrobě 4, Pedagogická fakulta, Univerzita Hradec Králové (UHK).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. - 14.- praktická realizace úkolů zadaných v ateliérové výuce- seznámení se sortimentem, tkanin TIBY, a. s. Dvůr Králové- interiérový textil a oděvní materiály- získat přehled o nejnovějších trendech a barevnostech pro letošní sezónu- výroba vlastních barevnic

Získané způsobilosti

Seznámení se s přehledem nejnovějších trendů v dezénech a velkoraportních obrazových tiscích na ložní soupravy, raportu a základů raportování.

Literatura

Stout, Evelyn E. Introduction to textiles. 2nd ed. New York, 1965. Piller, Bohumil. Malá encyklopedie textilních materiálů. Praha, 1978. Čechová Z. Historie vzorování textilií a aplikace do současnosti. Čechová Z. Textil v bytě i ve veřejném interiéru. Colchester, Chloë. Textiles today. 1st pbk. ed. London, 2009. ISBN 978-0-500-28803-0.

Požadavky

Požadavky k zápočtu:Počet pokusů pro udělení zápočtu:2- odevzdání zadaných kompozicí - realizace v materiálu - sítotisk

Garant

Mgr. art. Mária Hromadová, ArtD.

Vyučující

Ing. Alena Sedliská