Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Souvislá praxe (ÚPPE / KMSPK)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu ÚPPE / KMSPK - Souvislá praxe, Pedagogická fakulta, Univerzita Hradec Králové (UHK).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Na základě pozorování jednoho dítěte student/ studentka zpracuje diagnostický zápis a vytvoří ukázkové portfolio.V průběhu praxe si studující povede pedagogický deník, který bude obsahovat: přípravy na výstupy, rozbory, reflexe, návrh netradičního zápisu do 1. třídy ZŠ, záznam z realizované akce s rodiči, diagnostiku a portfolio dítěte a vyplněný dotazník k hodnocení praxe.

Získané způsobilosti

Rozvíjet profesní kompetence.Realizací samostatných celodenních výstupů prohlubovat profesní kompetence zvláště v oblasti pedagogické diagnostiky a sociální komunikace.Seznámit se s dokumentací školy a administrativou učitele.Dokumentovat průběh praxe v pedagogickém deníku.

Požadavky

Zápočet bude udělen po předložení pedagogického deníku dokumentujícího provedené náslechy, výstupy (potvrzení školy v pedagogickém deníku), přípravy, reflexe, návrh netradičního zápisu do 1. třídy ZŠ, portfolio dítěte, diagnostický zápis a vyplněný formulář k hodnocení praxe.

Garant

PhDr. Yveta Pecháčková, Ph.D.