Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Komunikace školy s rodinou (ÚPPE / PMKOS)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu ÚPPE / PMKOS - Komunikace školy s rodinou, Pedagogická fakulta, Univerzita Hradec Králové (UHK).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Prostřednictvím činnostního učení studenti rozvíjí schopnosti :- Umět naslouchat- Hodnotit svůj projev, být asertivní- Osvojit si způsoby , jak předcházet konfliktům a jak je řešit konstruktivním způsobem- Provádět sebereflexi svého chování a jednání- Sdělovat pocity , nálady , prožitky , poznávat sebe samého- Využívat při komunikaci neverbálních prostředků- Řešení problémových situací (škola,škola-rodina)

Získané způsobilosti

Cílem předmětu je rozvíjet,prohlubovat a upevňovat dovednosti vztahující se k procesu verbální a neverbální komunikace jako prostředku pedagogické interakce mezi učitelem a žákem nebo žáky , mezi učitelem a rodiči .

Požadavky

1. aktivní účast na seminářích (plnění zadaných úkolů),2. zpracování a prezentace seminární práce. Počet možných oprav: 2x

Garant

PhDr. Yveta Pecháčková, Ph.D.